14. mrt, 2019

Stil gehouden kennis.Bedenk:

1. Vrijwel alles wat de mens uitstoot is gif.

2. Sedert de intrede van de luchtvaart, de constante stijging ervan, zie je dat ook terug in de afwijkende en te hoge opwarming. Oftewel, de constante toename van vliegbewegingen, zorgt voor, naast de natuurlijke temperatuurstijging, ook voor extra temperatuur stijging.

Klopt dat denk je, dan bedenk dit:

Jaren geleden werd er door de vulkaan uitbarsting te IJsland, twee weken niet gevlogen, met als direct gevolg: reeds na die twee weken een lichte temperatuur daling. En dit werd slechts voor een klein deel door de uitbarsting van de vulkaan veroorzaakt.
Het overgrote deel doordat de lucht daar boven onze hoofden dagelijks een stuk schoner werd.
Met ook minder geluidsoverlast aan de grond.
Het is niet voor niets dat bij mooi en rustig hogedrukweer boven West Europa, juist Nederland vaak relatief gezien, de hoogste (en snelste) temperatuur (stijging) kent.
Veroorzaakt door inversie, welke extreem wordt versterkt door de uitlaatgassen daarboven, welke als een potdeksel boven over onze hoofden hangt.
Niet verwonderlijk wanneer men bedenkt dat er boven Nederland de meeste vliegbewegingen plaats vindt. Ons kikkerlandje daarboven is één groot kruispunt. En dus ook één groot vliegveld. Met als gevolg, warme lucht kan niet verder opstijgen, blijft in de onderste luchtlagen hangen.
Versnelde temperatuurstijging hiermee verklaard.

En bedenk, wat daarboven wordt uitgesproeid, komt op den duur in onze luchtwegen, ons lichaam, terug. Met alle gezondheid perikelen tot gevolg

. Is het dat ons en onze (klein)kinderen waard?
© Rudolf